Gidslicht met sensor

Het Gidslicht heeft al veel ouderen een veilig thuisgevoel gegeven. Ze wonen door de verlichting langer thuis, omdat hun angst en kans om te vallen aanzienlijk is verkleind. Lastig om te installeren? Geen probleem, wij komen bij u thuis!

Beschrijving Ervaringen

De mogelijkheden

Langs de plint

Aan het bed

Boven het bed

Pakketkeuze

Het Gidslicht bestaat uit verschillende pakketten. Zo hebben we een Basispakket en een Pluspakket in ons assortiment. Klik op het vraagtekentje bij type (?) voor meer informatie over de geleverde onderdelen per pakket. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gidslicht Basis

€ 99,95

Beschrijving: Het Gidslicht Basispakket biedt ondersteuning aan ouderen voor het veilig opstaan in de nacht. Deze slimme verlichting gaat automatisch aan en uit. Obstakels (losliggende schoenen etc.) worden direct zichtbaar en valincidenten worden voorkomen.
 


  • Vermindert valgevaar
  • Volledig automatisch
  • Gratis bezorging
  • Meerdere ruimtes verlichten
  • Licht naar wens aan te passen via Gight App

Gidslicht Plus

€ 249,99

Beschrijving: Bij het Pluspakket worden extra onderdelen geleverd om meerdere ruimtes te verlichten (denk aan de trap, gang of overloop). Bij het Pluspakket heeft u ook de mogelijkheid om de lichtintensiteit en brandduur van de verlichting naar wens in te stellen via de mobiele Gight App. Dit kan op ieder moment.


  • Vermindert valgevaar
  • Volledig automatisch
  • Gratis bezorging
  • Meerdere ruimtes verlichten
  • Licht naar wens aan te passen via Gight App
Bestel direct

Beschrijving

De slimme plintverlichting van Gight schakelt automatisch aan en uit bij het opstaan in de nacht. De bewegingssensor ziet dat u uit bed stapt en het licht springt aan! Er bestaat een verlicht pad van bed naar toilet. Obstakels op weg naar het toilet zijn direct zichtbaar en struikelgevaar wordt voorkomen. Wetenschapelijk onderzoek wijst uit dat de angst om te vallen significant kleiner wordt bij het gebruik van een Gidslicht.

De led-verlichting beschikt over een perfecte lichtintensiteit. Het licht is subtiel genoeg om niet wakker te schrikken, maar fel genoeg voor een betrouwbare oriëntatie. Het Gidslicht is veel meer dan alleen een nachtlampje.

Beschrijving

Ervaringen

“Als ik Het Gidslicht eerder had gehad, had ik waarschijnlijk langer thuis kunnen wonen. Ik ben niet meer zo bang om te vallen.”

Mevrouw Van den Heuvel - Oss

“Er zijn veel dingen uitgevonden, maar dit vind ik wel bovenaan het lijstje staan. Ik zou het voor geen goud willen missen!”

Meneer Van Dijk - Oss

“Ik heb het licht eerst twee weken uitgeprobeerd. Niels, een aardige student heeft het licht bij mij geïnstalleerd. Ook is hij na twee weekjes even op bezoek gekomen om te kijken hoe het ging. Ik geef het licht een dikke 9. Fantastisch!”

Mevrouw Bos - Nijmegen

“Ik heb Het Gidslicht bij het stuk tussen de slaapkamer en de wc. Ik hoef ’s nachts niet meer te zoeken naar een lichtknop. Hierdoor durf ik beter op te staan en kan ik rustiger gaan slapen.”

Mevrouw Pelzer - Breda

“Nadat mijn man was gestruikeld, hebben we Het Gidslicht aangevraagd. Het bevalt ons uitstekend. We willen niet meer opstaan zonder het licht.”

Mevrouw Van Der Wielen - Beuningen